Rethinking generics

  • Dinamicna kultura

    Alvogen nije konvencionalna kompanija, i nemamo namjeru postati takva. Ne plaši nas da pratimo neutabani put u našim naporima da se razlikujemo, pružamo inovativna rešenja našim klijentima i razvijamo naš posao. Mi smo motivisani, inovativni i posveceni ispunjenju svih izazova naše industrije.

  • Brzo Rastuca Farmaceutska Kompanija

    Alvogen je multinacionalna, privatna kompanija, fokusirana na kompleksne genericke proizvode. Sa uredima u preko 20 zemalja, Alvogen posjeduje globalni portfolio od preko 200 strateški odabranih proizvoda.

Proizvodi

molicules

Strateški odabran portfolio

Naš globalni proizvodni asortiman se sastoji od proizvoda iz vlastitog razvoja, in-licenciranih proizvoda, rezultata strateških partnerstava i ciljanih akvizicija i sadrži širok spektar vodećih molekula iz polja onkologije, kardiologije, respiratorornih bolesti, neurologije i gastroenterologije.

Sa više od 200 proizvoda u globalnom proizvodnom asortimanu, Alvogen postepeno gradi svoj portfolio u zemljama zapadnog Balkana sa preko 90 proizvoda u registraciji i ukupno 160 proizvoda na tržištima širom regije.

Kompanija

Brzo rastuća farmaceutska kompanija

Alvogen je multinacionalna, privatna kompanija sa brzo rastućim prisustvom u regiji Balkana. Već smo prisutni na sljedećim tržištima: Srbija, Kosovo, Makedonija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora i Albanija. Posvećeni smo građenju generičke kompanije nove generacije kroz stratešku selekciju proizoda, partnera i tržišta, koristeći konsolidovani globalni lanac snabdjevanja. Alvogenova regionalna centrala je u Beogradu.

Pogledaj Profil Kompanije

Vesti

Tržište Zapadnog Balkana, Bosna i Hercegovina objavljuje da će održati prezentacije svog Trimetacora (trimetazidine) u Sarajevu, Tuzli i Banja Luci.